Cyprus Theatrical Organisation

«Μουσικές γέφυρες»/«United Through Music»

×

Δεν βρέθηκαν διαθέσιμες παραστάσεις για αυτήν την εκδήλωση

  • Η σελίδα που βλέπετε, πιθανόν αφορά παρελθούσα ημερομηνία.
  • Παρακαλούμε, ελέγξτε τις πληροφορίες που αναγράφονται παραπάνω
  • Για να εντοπίσετε την εκδήλωση που αναζητάτε, κάντε κλικ στο ειδικό εικονίδιο αναζήτησης παραστάσεων στην κορυφή της σελίδας

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΘΗΚΕΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

«Μουσικές γέφυρες»/«United Through Music»
Εμψυχώτρια: Παυλίνα Κωνσταντοπούλου

Οι Δράσεις 2022-2023: «Νέ@ σε έρημο νησί», φιλοξενούν την καταξιωμένη μουσικό, τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Παυλίνα Κωνσταντοπούλου, για το τέταρτο στη σειρά εργαστήριο που εντάσσεται στον κύκλο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του προγράμματος.

Το τριήμερο εργαστήριο θα επιδιώξει να φέρει σε επαφή έφηβους με διαφορετικές πολιτισμικές αναφορές, προκειμένου να επικοινωνήσουν μεταξύ τους μέσω της μουσικής εμπειρίας και γλώσσας, και να εκφραστούν μέσα από τον ηχητικό πειραματισμό και την έκθεσή τους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν διαφορετικά είδη μουσικής και να πειραματιστούν με ήχους και ρυθμούς, τους οποίους θα εντάξουν στα πολυφωνικά ομαδικά τραγούδια που θα διδαχθούν.

Εργαστήριο «Μουσικές γέφυρες» / «United Through Music»

Εμψυχώτρια: Παυλίνα Κωνσταντοπούλου

Το εργαστήριο απευθύνεται σε νέους από 14 ως 18 ετών (στην ελληνική και αγγλική γλώσσα).

Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία στο τραγούδι.

Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο dramaturg@thoc.org.cy ή στα τηλέφωνα, 22864306 / 99244043.

Κόστος συμμετοχής: 30€

απαραίτητη η προκράτηση θέσης μέχρι 6 Nοεμβρίου 2022.

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής εργαστηρίου

Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ | Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022, 15:00-18:00, Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022, 10:00-13:00, Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022, 10:00-13:00

Η Παυλίνα Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1982. Σπούδασε Μουσικολογία στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πήρε πτυχίο κιθάρας από το Trinity College of London, καθώς και το 8ο grade στο Piano Performance και στο Theory of Music από το ίδιο Ίδρυμα.

Διδάχθηκε Πολυφωνικό Ηπειρώτικο Τραγούδι στο Μουσείο Ελληνικών Λαικών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη. Για χρόνια υπήρξε μέλος του πολυφωνικού συνόλου Χαονία συμμετέχοντας σε παραστάσεις και Φεστιβάλς στην Ελλάδα.

Έζησε μια δεκαετία στην Αθήνα ως μουσικός, τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια,και καθηγήτρια κιθάρας και θεωρητικών. Εκπροσώπησε πολλές φορές την Κύπρο σε συναυλίες και σε Πανευρωπαικά και Διεθνή μουσικά φεστιβάλ στο εξωτερικό (Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ισπανία, Σερβία, Σλοβακία, Τσεχία).

Είναι μέλος του μουσικού σχήματος Trio Rondine.

Έχει συνεργαστεί με τους : Μιχάλη Χριστοδουλίδη, Ευαγόρα Καραγιώργη, Στέλλα Κυπραίου, Βασίλη Λέκκα, Ηλία Λιούγκο, Αλίκη Καγιαλόγλου, Δώρο Δημοσθένους, Ορχήστρα Χρωμάτων, Ίρις, Ηλία Βαμβακούση, Σάββα Χουβαρτά, Λευτέρη Μουμτζή, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, The Handmade Band, Τραυματίες Καναπέ, Αντρέα Γεωργίου, Αντρέα Παπαπέτρου, Café Balcan,Πολυφωνικό σύνολο ομάδας Ειδεκανού και πολλούς άλλους.

Ως ηθοποιός έπαιξε στα έργα “Life of Brian” και µHigh Fidelity”της Θεατρικής ομάδας «Ατραπός». Συμμετείχε στο έργο του Θ.Ε.ΠΑ.Κ. «Το άσμα του γιοφυριού» που παρουσιάστηκε σε Βαρκελώνη και Γρανάδα. Η τελευταία της θεατρική συμμετοχή ήταν στις παραστάσεις «Το Καστρόκουτο», του Θεάτρου «Ειδεκανού».

Σήμερα ζει και εργάζεται στην Κύπρο ως κιθαρίστρια και τραγουδίστρια ενώ παράλληλα διδάσκει κλασική κιθάρα, θεωρητικά και φωνητική.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες
κάντε κλικ εδώ